Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Καλόμαθε τον εαυτό σου με την Dove!

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και οδεύουμε ολοταχώς προς το καλοκαίρι, που σημαίνει πως μας κατακλύζουν λουλουδένιες μυρωδιές.. Ε, και τι μ' αυτό; Προσωπικά, όταν με ενθουσιάζει κάποιο προϊόν με ιδιαίτερη μυρωδιά, το χρησιμοποιώ όλες τις εποχές. Έτσι η βανίλια, που αγαπήθηκε όλο το χειμώνα, δεν θα λείψει ούτε από το καλοκαίρι μου! Αφορμή για να ξεκινήσει αυτή η αγάπη, ήταν η σειρά Purely pampering της Dove, με shea butter και warm vanilla. 


Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

The Fairytale Tag!

Έχω άπειροοο καιρό να κάνω κάποιο tag! Το συγκεκριμένο όμως το θεωρώ τόσο κοριτσίστικο και ενδιαφέρον!! Το διάβασα από το blog Oh Hey Kayspray και ήταν αδύνατο να του αντισταθώ! Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο βρήκα πώς η αρχική του μορφή ήταν με 22 ερωτήσεις, αλλά αποφάσισα να απαντήσω σε αυτές των οποίων γνώριζα το παραμύθι!


Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τι και γιατί?! | Στιγμές Φεβρουαρίου-Μαρτίου '14!

Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος έκρυβαν μέσα τους πολλές γιορτές! Και τι σημαίνει γιορτή; Σημαίνει χαμογελαστά πρόσωπα, άνθρωποι που γίνονται μια παρέα και μοιράζονται στιγμές μοναδικές, στιγμές αστείες, πολύχρωμες, μελωδικές... Με λίγα λόγια, πώς κύλησαν η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Τσικνοπέμπτη, οι Απόκριες κι η Καθαρά Δευτέρα!

1. Μπήκε η άνοιξη 2. Μια καρδιά στον ουρανό 3. Μοβ στη φύση 4. Η πιο γλυκιά πάστα 5. Το κυκλάμινο ξυπνά 6. Τσικνοπέμπτη 7. Απόκριες 8. Book haul 9. Μια βόλτα στη θάλασσα

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Η άνοιξη στα πόδια σου!

Κάθε χρόνο την άνοιξη νιώθω πως χρειάζομαι μια ανανέωση! Ανανέωση στα ρούχα, στα παπούτσια, στα προϊόντα μακιγιάζ! Θέλω χρώματα στη ντουλάπα μου! Είμαι των άκρων, ή παστέλ ή έντονα! Ξεχώρισα έτσι μερικά ζευγάρια -που μου "μπήκαν" στο μάτι- με μια βόλτα στα μαγαζιά ή στα online καταστήματα και ήδη προσπαθώ να διαλέξω ανάμεσα στα παρακάτω:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...