Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Sam's Picks Makeup Brush Collection | Real Techniques

Πινέλα... αποτελούν βασικό εργαλείο για να πετύχεις το μακιγιάζ που επιθυμείς, και κυκλοφορούν σε τεράστια ποικιλία από διάφορες εταιρείες. Συνήθως στα πολύ οικονομικά λείπει η ποιότητα, ενώ τα πολύ ακριβά θεωρώ πως είναι υπερεκτιμημένα. Αρκετό καιρό λοιπόν έψαχνα κάποιο σετάκι που να συνδυάζει ποιότητα και καλή τιμή.

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Baby, I love you! | Sante Shoes

Κάποιες φορές, ένα τραγούδι, ένα σύνθημα, μια μελωδία, είναι αρκετά για να σε γυρίσουν πίσω, στα ροκ μαθητικά χρόνια... Εκεί που τα ακουστικά είχαν γίνει ένα με τ' αυτιά σου και οι Ramones αφίσα στον τοίχο του δωματίου σου, κάπου δίπλα στους Metallica, τους Guns N' Roses, τους Scorpions και τους Nirvana.


Σάββατο 17 Μαΐου 2014

DressLily Giveaway! [ΕΚΛΕΙΣΕ]

Όπως μαρτυρά και ο τίτλος, έχω υπέροχα νέα!! Μια τυχερή ή ένας τυχερός, μετά από κλήρωση θα επιλέξει ένα προϊόν της αρεσκείας της/του από το online κατάστημα DressLily (επιλογή ανάμεσα σε ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, αξεσουάρ, τσάντες κτλ), αρκεί να κοστίζει από 15$ και κάτω! Πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό online κατάστημα με τεράστια γκάμα προϊόντων! Παρακάτω βλέπετε κάποιες δικές μου επιλογές!

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Skincare | Logona

Ιδανική περιποίηση της επιδερμίδας... κάθε γυναίκα την αναζητά και την ανακαλύπτει σε διάφορα προϊόντα, αναλόγως την ηλικία, την εποχή και τις ιδιαιτερότητές της. Κάποιες προσπαθούν να καταπολεμήσουν τις ατέλειες, κάποιες την ακμή και κάποιες τις ρυτίδες. Όλες όμως έχουν ένα κοινό σημείο, την ανάγκη για καθαρισμό και ενυδάτωση!


Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Just for the very first time!

Όσο και να στριφογυρίζεις πάντα θα υπάρχει μια γωνιά να ανακαλύψεις! Ένα στενό πιο μετά από το συνηθισμένο και αρχίζεις να περπατάς σε ένα δρομάκι που δεν έχεις ξαναδεί, που δεν είχες καν φανταστεί τις ομορφιές του. Με φρεσκοβαμμένα νεοκλασικά, μπαλκόνια που ξεχειλίζουν από λουλούδια, και μυρωδιές ανοιξιάτικες ανακατεμένες με αλμύρα. Έτσι είναι ο Πειραιάς! Κάθε στενό και μια διαφορετική ιστορία.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...