Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κόμποι τέλος! | Michel Mercier

Πάντα θαύμαζα τα μακρυά μαλλιά, τα πολύ μακρυά μαλλιά, και πάντα έλεγα πως κάποια στιγμή θα ήθελα να μακρύνω κι εγώ τα μαλλιά μου. "Ταλαιπωρία" μου έλεγαν, και από μικρή με κούρευαν πάντα καρέ! Πετυχημένο δε λέω, αλλά το είχα άχτι βρε παιδί μου να γίνω Ραπουνζέλ στη θέση της Ραπουνζέλ! Και να 'μαι τώρα, εδώ κι ένα χρόνο να παιδεύομαι με κόμπους και σπασίματα. Γιατί δεν αρκεί να καταφέρεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου, για να τα διατηρήσεις πρέπει να είναι υγιή, από τη ρίζα ως τις άκρες!

Για να μην αγκομαχάς κάθε φορά που χτενίζεσαι, δημιουργήθηκαν οι detangling brushes. Κυκλοφορούν από διάφορες εταιρείες, κι έχοντας δοκιμάσει κάποιες απ' αυτές, σήμερα θέλησα να σου συστήσω αυτή που ξεχώρισα στην καθημερινότητά μου.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Νέο κατάστημα και συλλογή S/S 2014 | Tous

Πριν λίγο καιρό είχα τη χαρά να βρεθώ στα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος Tous στην Κηφισιά. Είδα, δοκίμασα και μαγεύτηκα από τα κοσμήματα της νέας συλλογής "Back to the origins" για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014. Πρόκειται για μια συλλογή εμπνευσμένη από την ιστορία και την παράδοση, που σηματοδοτεί την επιστροφή στις ρίζες, την αφετηρία από όπου ξεκίνησαν όλα.

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τι και γιατί?! | Στιγμές Απριλίου-Μαΐου '14!

Κύλισαν σαν νερό άλλοι δυο μήνες, κι άφησαν πίσω τους το Πάσχα, την άνοιξη, τα βράδια που αργούσε να νυχτώσει, τις ζακέτες που σε αγκάλιαζαν στους περιπάτους για να μην νιώθεις το ελαφρύ αεράκι.. κι άρχισε να μυρίζει καλοκαίρι! Μιαν ανάσα μακριά είμαστε από τις πρώτες διακοπές, ενώ τα μπάνια έχουν ξεκινήσει και τα κοντομάνικα έχουν βρει τη θέση τους στη ντουλάπα μας!

1. Μια βόλτα κάτω απ' την Ακρόπολη 2. Πασχαλινά αυγά 3. Δίπλα στη λίμνη 4. Μια λαμπάδα για την Ανάσταση 5. Πρώτη ανοιξιάτικη εκδρομή 6. Και πάλι παιδί 7. Τα κυκλάμινα άνθισαν 8. Πρώτο παγωτό για φέτος (Μάνγκο-Ferrero rocher) 9. Μια μικρή πεταλούδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...