Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

My Handmade Beauty | Δήμητρα Γουλά & Έκπληξη!! [ΕΚΛΕΙΣΕ]

Το καλοκαίρι, μια εποχή που είχα το χρόνο να πειραματιστώ, να διαβάσω, να δοκιμάσω νέα πράγματα και να περιποιηθώ τον εαυτό μου λίγο παραπάνω, γνώρισα και τα χειροποίητα καλλυντικά της Δήμητρας Γουλά. Παρακολουθούσα από παλιά διάφορες εκπομπές όπου παρουσίαζε συνταγές που μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας στο σπίτι, αλλά την είχα "γνωρίσει" αρχικά από την σειρά "Υπέροχα πλάσματα" (λατρεμένη σειρά), όπου υποδύθηκε... τον εαυτό της!


Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Τι και γιατί?! | Στιγμές Ιουλίου-Αυγούστου '14!

Καλοκαίρι, μια εποχή πιο χαλαρή από τις άλλες, που τα τζιτζίκια με το τραγούδι τους σταματούν το χρόνο τα μεσημέρια, και τα βράδια έχουν μια δόση από μαγεία. Η Αθήνα το καλοκαίρι μεταμορφώνεται σε μια ήσυχη πόλη που χαίρεσαι να εξερευνήσεις, ενώ αν βρεθείς σε κάποιο νησί και αφήσεις το ένστικτό σου να σε οδηγήσει σε ήσυχα τοπία, θα καταφέρεις κι εκεί να απολαύσεις αυτή τη μοναξιά που αποζητάς, για να ανανεωθείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

1 & 2 Άσπρα σπιτάκια, μπλε παράθυρα και λουλούδια, 3 Γαριδομακαρονάδα, 4 Χρυσοπηγή, 5 Ηλιοβασίλεμα στις Καμάρες, 6 Με έναν γάτο στη βεράντα, 7 Cocktail time, 8 Ρακέτες, 9 Ηλιοβασίλεμα στην Αγία Μαρίνα

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

A/W Collection 2014 | H&M

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος H&M που άνοιξε πριν λίγες μέρες στην Γλυφάδα (Α. Μεταξά 41), ήρθε η ώρα να πάρεις κι εσύ μια γεύση από την χειμερινή collection που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στα καταστήματα!

Η σειρά H&M Studio παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Σε ολόκληρη τη συλλογή, το θηλυκό στοιχείο συναντά το αρρενωπό, με ανδρικά σακάκια, μπουφάν biker και αεροπόρου που φοριούνται πάνω από ντραπέ τοπ και φορέματα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, με κεντήματα, δαντέλες και περίπλοκα patchworks, ενώ όσων αφορά τα υφάσματα, καλύπτουν κάθε γούστο, καθώς η συλλογή περιλαμβάνει από μεταξωτά κρεπ και σιφόν, μέχρι δέρμα, απομίμηση γούνας, βελούδο και εκλεκτό κασμίρι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...