Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Dynamic Do-All Cream | Erre Due

Πριν από ένα χρόνο και κάτι γνωρίσαμε τις BB (Beauty Balm) creams, ενυδατικές κρέμες με χρώμα και αντηλιακή προστασία, ιδανικές για νεανικές επιδερμίδες χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, και ενθουσιαστήκαμε! Στη συνέχεια, την εμφάνισή τους έκαναν οι CC (Color Correction) creams, κρέμες που θύμιζαν τις BB creams αλλά μας προσέφεραν καλύτερη κάλυψη και πολλά περισσότερα οφέλη από αυτές. Η Erre Due κάνει το επόμενο βήμα και μας συστήνει τις DD creams! 

Τα αρχικά της σημαίνουν Dynamic Do-All cream, με λίγα λόγια μια κρέμα που κάνει... τα πάντα! Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα;

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Διώνη | Fresh Line

Διώνη.. μια θεά που στην αρχαιότητα έχαιρε της εκτίμησης όλων και για την οποία υπάρχουν πολλές παραδόσεις. Κάποιοι πίστευαν πως ήταν μια από τις Τιτανίδες, κόρη του Ουρανού και της Γαίας, άλλοι θεωρούσαν πως ήταν μια από τις Ωκεανίδες, κόρη του Ωκεανού και της Τηθύος. Σύμφωνα με μια εκδοχή, ήταν μητέρα της Αφροδίτης, της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς. 

Η Fresh Line έχει τη μοναδική ικανότητα να μετατρέπει την ομορφιά των θεών της αρχαίας μυθολογίας σε πολυτελή προϊόντα, με φυσικά συστατικά, μπλέκοντας ιδιαίτερες μυρωδιές, χαρίζοντάς μας έτσι λίγη από την πολυτέλεια των θεών! Δεν θα έχεις άδικο λοιπόν, αν δοκιμάζοντας κάποιο από τα παρακάτω προϊόντα, ταυτιστείς με τη θεά από την οποία πήραν το όνομά τους!

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Τι και γιατί?! | Στιγμές Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου '14!

Οι μήνες που πέρασαν ήταν ίσως δυο από τους δυσκολότερους μήνες της ζωής μου.. Και δεν είναι κακό να παραδεχτείς πως η ζωή δεν κρύβει μονάχα μαγικές στιγμές. Ίσα ίσα, εάν πέσεις και καταφέρεις να σηκωθείς, έχεις πάρει ένα μάθημα ζωής και είσαι έτοιμη να πας παρακάτω ακόμη πιο δυνατή. Εξάλλου αν η ζωή έκρυβε μόνο στιγμές ευτυχίας τότε ίσως και να τη χαρακτηρίζαμε βαρετή, αφού δεν θα είχαμε λόγο να προσπαθούμε.

1. Σε μια λίμνη.. 2. Πασαλιμάνι 3. Σταφύλια 4. Σουφλέ σοκολάτας! 5. Η Σταλίτσα μου 6. Graffiti 7. Πορτοκαλί πινελιές 8. Φαναράκι 9. Δροσοσταλίδες! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...