Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Τι και γιατί?! | Στιγμές Μαΐου '16!

Μάιος, ο μήνας των λουλουδιών! Μια εποχή που η μέρα σιγά σιγά μεγαλώνει, τα καλοκαιρινά βγαίνουν απ' την ξεχασμένη ντουλάπα και η διάθεση ανεβαίνει. Το "έξω" σε καλεί και είναι αδύνατο να αντισταθείς μένοντας σπίτι. Βόλτες στα σοκάκια, περίπατοι με φίλους, μαγειρική, χειροτεχνίες και κάπως έτσι γέμισε και ο δικός μου Μάιος όμορφες στιγμές!

1. Η ώρα του παιδιού - Κοκομπλόκο 2. Σοκομπουκίτσα 3. Δίας (ο κούκλος σκύλος του φίλου Χάρη που λειτουργεί και σαν μπαλάκι anti-stress) 4. Burger time! 5. Η θέα από ψηλά 6. Η πιο γλυκιά τούρτα ♥ 7. Graffiti 8. Το στεφάνι του Μάη 9. Vintage στιγμές με Coca cola

Στο καθημερινό μου μακιγιάζ, χρησιμοποίησα περισσότερο:


Δοκίμασα το Eyebrow kit "high brow" από Beauty UK, μια παλέτα 3 χρωμάτων με ειδικό κερί, που γεμίζει τυχόν κενά των φρυδιών, δίνοντας έτσι ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Το Dream Lumi touch από Maybelline, παραμένει ως ένα από τα αγαπημένα μου concealer, μαζί με τα ματ κραγιόν από Essence (η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η 07 Natural Beauty). Ακόμη, μια νέα απόχρωση ρουζ από Essence προστέθηκε στη συλλογή μου (Silky Touch Blush | 90 Summer Dreaming), που χαρίζει ένα ομοιόμορφο και απαλό, ροζ χρωματισμό στα ζυγωματικά με ελάχιστη γυαλάδα (τόσο όσο). Τέλος, δοκίμασα τη μάσκαρα Mega Plush Volum' Express από Maybelline, η οποία είναι ιδανική για το πρωινό μακιγιάζ, ενώ το Travalo (δες περισσότερα εδώ) δεν έλειψε στιγμή από την τσάντα μου! 

Οι επισκέψεις στη θάλασσα ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα για μένα φέτος, κι έτσι η αγαπημένη μου παρέα στην παραλία ήταν:


Sun Screen Second Skin SPF50, Frezyderm --> Ένα αγαπημένο αντηλιακό σώματος, που χάρη στη διάφανη, μη λιπαρή υφή του, προστεύει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια ή extra λιπαρότητα.
Lip gloss SPF25, Hawaiian Tropic --> Ένα ενυδατικό lip gloss, που αφήνει μια ίδεα χρώματος στα χείλη, προστατεύοντάς τα παράλληλα από την ηλιακή ακτινοβολία. Στα συν του, το απόλυτα φρουτένιο άρωμά του!
Sun Protect & Mosisture SPF30, Nivea --> Μια νέα προσθήκη στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ! Ένα αντηλιακό σώματος, που προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, χαρίζοντας παράλληλα μια αίσθηση φρεσκάδας, χάρη στην ενυδατική του σύνθεση. Στα συν του, η διαχρονική μυρωδιά της κρέμας Nivea που σε πλυμμηρίζει μόλις το ανοίξεις!

Τέλος, παρακολούθησα τη μουσική παράσταση "Οικογένεια Addams" και ομολογώ ενθουσιάστηκα!


Μια σειρά που παρακολουθούσα από μικρή, ζωντάνεψε μπροστά στα μάτια μου! Υπέροχα τραγούδια, ενδιαφέρουσα πλοκή και αγαπημένοι ηθοποιοί, που χαρίζουν απλόχερα μεγάλες δόσεις γέλιου, μετατρέποντας τη συγκεκριμένη μαύρη κωμωδία σε ένα απολαυστικό musical για μικρούς και μεγάλους. (Η Μαρία Σολωμού στο ρόλο της Morticia έκλεψε τις εντυπώσεις!!)

Και κάπως έτσι έφτασε η πιο θερμή και ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου.. το καλοκαίρι!! Ο πρώτος του μήνας, ο Ιούνιος, κύλησε σα νερό, αφήνοντας πίσω του γλυκές αναμνήσεις! Stay tuned γιατί θα ακολουθήσουν περισσότερα σύντομα!

Μέχρι τότε, σε φιλώ γλυκά!

2 σχόλια:

  1. Μμμμ ωραιες και νοστιμες φωτογαφίες!

    Να εχεις μια υπέροχη Κυριακη :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...