Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

A/W Collection 2016 | H&M

Με αφορμή το καλοκαίρι που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του, ήρθε η ώρα για να πάρεις μια γεύση από τη νέα collection των H&M, που θα κυκλοφορήσει σύντομα στα καταστήματα, ώστε και η φετινή σεζόν να σε βρει σε ετοιμότητα!

Η σειρά H&M Studio έκανε πάλι την εμφάνιση της, με την υπόσχεση να σου χαρίσει έναν ελκυστικό χειμώνα. Στη συλλογή αυτή κυριαρχεί η θηλυκή δύναμη, ο φολκλόρ ρομαντισμός, που μετατρέπει τα παιδικά παραμύθια σε αληθινή μόδα και τα ανδρικά πλεκτά, που γίνονται το απαραίτητο κομμάτι της σεζόν για layering.
Βασικά στοιχεία είναι: το βελούδο, τα κοτλέ υφάσματα, οι έντονα τονισμένοι ώμοι με τη στενή μέση, το σουηδικό φολκλόρ με τα εμπριμέ μοτίβα και τα διακοσμητικά στοιχεία. Ακόμη, επικρατούν τα λευκά κολλαριστά πουκάμισα με τα εκκεντρικά μανίκια και τη δαντέλα να ενισχύει τη θηλυκότητα. Τη συλλογή συμπληρώνουν οι ραφές τύπου κορσέ που αναδεικνύουν τη μέση, τα πλούσια κεντήματα, οι χάντρες και τα κρύσταλλα, καθώς και τα παλτό από ανακυκλωμένο μαλλί.
Τέλος, στη συλλογή θα βρεις και την ανανεωμένη παιδική σειρά, που μπλέκει vintage πινελιές, με ροκ ύφος και ρομαντισμό.
Don't miss: Τα υπέροχα σετ για πάρτι, για να μετατρέψεις κάθε παιδική ανάμνηση σε ένα αληθινό παραμύθι!

Προσωπικά, αγάπησα τη μικρή τσάντα σε σχήμα κύβου με το λεπτό λουρί αλλά και το μακρυμάνικο αραχνοΰφαντο με το σουηδικό λύγκα, που ο συνδυασμός τους θα δώσει μια αίσθηση glamour και απαλότητας στο look σου.
Η γυναικεία και αντρική συλλογή θα πωλείται από τις 8 Σεπτεμβρίου, στα καταστήματα Η&Μ Ερμού 54, Αθήνα & Τσιμισκή 20-22 Θεσσαλονίκη, ενώ η παιδική συλλογή από τις 8 Σεπτεμβρίου στο κατάστημα Ερμού 54, Αθήνα.
Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις? The fashion party is here!

Κείμενο: Σοφία Σινγκιρίδου
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Χανιώτη
Φωτογραφίες: H&M

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...