Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Light Up Lip Gloss | Artistry & Christmas Giveaway!! [ΕΚΛΕΙΣΕ]

Τα Χριστούγεννα και η λάμψη αποτελούν το τέλειο combo για να πετύχεις ένα αψεγάδιαστο και γιορτινό μακιγιάζ! Αυτό το μήνα λοιπόν, επιβάλλεται να "φορέσεις" χρώμα, δίνοντας ένταση στα χείλη! Οι ιριδισμοί, το glitter και οι glossy υφές, θα γίνουν ο σύμμαχός σου, δημιουργώντας ένα glamorous εφέ, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Ανάλογα με το στυλ σου, μπορείς να συνδυάσεις τις κατάλληλες αποχρώσεις που θα απογειώσουν το μακιγιάζ σου! Πάρε μια γεύση από τα δικά μου αγαπημένα και που ξέρεις; Μπορεί να σταθείς τυχερή και να τα δοκιμάσεις κι εσύ, φέτος τις γιορτές!


Η συλλογή Signature Color Light Up Lip Gloss, της Artistry, πραγματικά με εντυπωσίασε! Ομολογώ πως από την στιγμή που την ανακάλυψα, ανακάλεσα τις απόψεις μου για τα προϊόντα χειλιών. Αν και ήμουν πάντοτε λάτρης των κραγιόν, με το lip gloss να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, όταν κατάλαβα πως το συγκεκριμένο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως γυναικείο gadget, μπήκε κατευθείαν στο νεσεσέρ μου! Με ενσωματωμένο καθρεφτάκι και φωτάκι Led, είναι ιδανικό για μέσα στην τσάντα, μιας και επιτρέπει την εφαρμογή ή την ανανέωση του μακιγιάζ όπου κι αν βρίσκεσαι!


Στην συλλογή κυκλοφορούν 8 αποχρώσεις, με αρκετά έντονη χρωματική απόδοση και ανάλαφρη, ενυδατική υφή, που δεν κολλάει τα χείλη. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνα τους ή ιδανικά πάνω από το κραγιόν σου, για να θωρακίσεις το χρώμα και να πετύχεις ένα extra λαμπερό αποτέλεσμα. 

Προσωπικά, ξεχώρισα την Pink Sugar, μια απαλή, ιριδίζουσα, ροζ απόχρωση και τη Rose Petal, μια έντονη, ιριδίζουσα, φούξια απόχρωση. Τι θα έλεγες να γίνουν δικές σου, μεταμορφώνοντας το γιορτινό σου μακιγιάζ; Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό δεν έχεις παρά να κάνεις like & share στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ, καθώς και like στις σελίδες The Beauty Fairy και Amway (για extra συμμετοχή, πάτησε εδώ). Ο διαγωνισμός λήγει στις 25/12/16 και η τυχερή θα ενημερωθεί μέσω Facebook. 

Stay tuned για το επόμενο post!!
Love & Kisses!!

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση των νικητών εδώ.

6 σχόλια:

  1. Υπέροχο δώρο........Ευχαριστούμε πολύ.........Καλές γιορτές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκπληκτικό δώρο!! Ευχαριστούμε πολύ!! Καλές γιορτές, με υγεία και χαρά!! Instagram: apollwnia - Fb: Πετρούλα Φιλίππου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. These colors from Artistry seem to be so lovely! I want :)

    I've been on blog hiatus for long, haha! But now I've redesigned my blog and trying to get back. Great to catch up with old blogger friends as well like you, my dear! Keep it up!

    ♥ Chai Chen ♥ @chenmeicai
    http://chenmeicai.blogspot.com/2017/03/how-to-transform-to-1950s-barbie-doll.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...